Start

Salutare Prieteni, Călători și simpli Cititori! În sfârșit am găsit timp să-mi fac și eu un blog, pentru a fi în rând cu lumea, cum se zice))) Dacă sincer demult mă gândeam la așa ceva și chiar mulți dintre Prietenii mei mă băteau la cap să-l fac.

Blogul va fi despre călătorii, oameni, experiențe, aventuri, vinurile descoperite în aceste călătorii și o mare diversitate de bucătării tradiționale si nu prea. Acesta va fi un blog necomercial, fără politică sau religie…
Nu sunt un mare călător, dar din aproximativ cele 20 țări vizitate până acum, cred că am acumulat ceva experiență și mă pot împărți cu aceasta.

De ce Vagabond? Anume din cauza că toate călătoriile noastre sunt destul de ieftine! O călătorie de o săptămână, pentru două persoane, cu vizitarea a câtorva orașe, probabil e mai ieftină decât hotelul vostru din Turcia sau Bulgaria, pe care-l închiriați pe aceeași perioadă ). Dar asta nu însemnă că dormim afară sau mâncăm din tomberoanele cu gunoi))
Însăși ideea acestui blog este de a promova călătoriile, de a învăța oamenii să se descurce cu bani puțini, dar în același timp să se simtă confortabil, să călătorească des, să facă cunoștință cu bucătăriile altor țări și să bea o mulțime de vinuri bune.

În 2019 planificăm mai puține călătorii, dar mai îndepărtate, deoarece Europa ne-a cam plictisit, e cam aceeași peste tot.

Spre sfârșit câteva mulțumiri Prietenilor mei care m-au ajutat la crearea acestui blog!
Alex Buretz, un mare mulțumesc pentru poza de profil!
Viorica Tataru, mulțumesc pentru sfaturi în domeniul jurnalistic!
Sergiu Bejenari, mulțumesc pentru sfaturi și consultări referitor la blog!
Marina Bejenari, mulțumesc pentru critica veșnică și marea dragoste față de mine)))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s